Et dårligt tegn

Hejsa. Jeg går rigtig tit og tænker på en masse forskellige ting. Det kan fx være, hvis jeg er ude og gå en tur, og så lige pludselig så kommer der en sort kat og krydser min vej, så bliver jeg jo godt nok da lige nødt til at spytte mig over venstre skylder, bare for en sikkerheds skyld. Har det på samme måde, hvis der nu fx er en vinduespudser eller sådan noget, der har placeret sin stige lidt mit på fortovet, så går jeg også helst udenom, for ikke at få uheld over mig.

http://www.ahajokes.com/cartoon/122.gif

 

Der er herre mange dårlige tegn, og sådan noget. Kender ikke dem allesammen.

 

Pas på jer selvb derude

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted