Et dejligt ny skrivebord.

Hej alle.

Så er sommerferien overstået og lige som flere år før så glæder jeg mig virkelig til at komme på ferie, men jeg glæder mig så sandelig også til at komme tilbage igen, da jeg holder meget af mit arbejde. Men i år havde de virkelig taget fusen på mig. Uden at jeg viste det, så havde jeg faktisk været 10 år i firmaet og det ville de gerne fejre med mig da jeg kom tilbage efter ferien. 

Allerede da jeg kom om morgenen så blev jeg ledt ind i det store konforencelokale, hvor der har dækket op med morgenbrød, kaffe og en gammel dansk. da chefen havde sagt nogle pæne ord til mig, så var det tid til at gå tilbage til kontoret igen og her ventede endnu en overraskelse. Ledelsen havde indkøbt et helt ny skrivebord til mig og to nye planter var det også blevet til. Det hele var en rigtig dejlig overraskelse og det gør virkelig en glad at vide at man er værdsat.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted