Skal have et nyt badeværelse her i Randers

Jeg har i meget lang tid gået og drømt om at få mig et nyt badeværelse, og det er endelig sket. Eller det er ikke sket endnu, men det kommer til at ske inden så længe, kan jeg godt lige love jer. For jeg har nemlig lige snakket med dem her; http://koekkenlageret.dk/bad/ – og de gav mig et virkelig godt tilbud, som jeg ikke kunne afslå. Det kunne jeg simpelthen ikke. Aldrig i livet. Nå, men det er jo for fedt, at der endelig sker noget på den front, må jeg jo nok lige have lov til at erkende. Det er da i hvert fald en ting, som er helt og aldeles sikkert.

Men nu til noget helt andet. Jeg skal have ristet hotdog til aften, og det glæder jeg mig voldmeget til, for det smager jo helt ekstremt godt, skulle jeg hilse at sige. Det vil jeg så gøre. Men I må have det godt – hej!

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted