Et smart studie værelse.

Hej allesammen.

Nå er vi boet i vores dejlige lejlighed lige siden at vi flyttede herover til København for ar studere. Vi her egentlige fået indrettet os ret godt, men problemet har hele tiden været, et når en af os skal have lavet lektier, så skal det foregå inde ved stuebordet og uanset om vi vil eller ej, så er det stadig forstyrrende, hvis den anden trisser rundt og laver andre ting. Så nu da min kæreste er taget på studie tur i Berlin i fire dage, så har jeg besluttet, at jeg vil indrette et studie værelse inde i vores ret store soveværelse.

Jeg har derfor været ud og kigge på flere reolsystemer og har nu fundet det helt rigtige til os. Nu kommer de med det i morgen og så skal det bare samles og det har jeg fået en ven til at hjælpe mig med. Så mangler der bare en stol som jegogså har fundet og så skal jeg lige have boret noget halogen lys op så der er et rigtig godt arbejds lys. Jeg glæder mig rigtig meget til at se hendes ansigt når hun kommer hjem og ser det.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted