Frontline combo og sjove opfindelser

Hey!

 

Hahaha, i dag så jeg en hjemmeside, hvor det eneste der var på hjemmesiden var billeder af sjove opfindelser. Der var en masse sådan nogle gamle opfindelser, og man kan godt lige se, at de har haft nogle rimelig vilde tanker og idéer dengang.

 

Min kammerat sagde at jeg måske skulle prøve noget der hedder frontline combo, se det her, hvis det var at jeg ville komme lopperne på min kat til livs. Det er lidt synd for min søde lille kat, at der skal være sådan nogle irriterende dyr der sidder og bider den.

Min kat den danser tango, hahaha ej okay det passer så ikke helt, men det kunne fandme være fedt! Jeg har faktisk været ude og købe et par cd’er med sådan noget tango-musik, og prøvet at få den til at danse, men det virker ikke helt som om at det er helt lige til.

Det er vel lidt ligesom en hund, hvor man ikke kan lære en gammel hund nye tricks, eller hvad det nu er, som at det er at man siger og sådan noget.

Vi snakkes ved! Pas på jer selv. Husk at i Thailand er der kæmpe vandkamp nu her, så bare vær glad for at der ikke er folk der sprøjter vand på os her i Danmark lige nu, for det ville godt nok da være kold, hehe.

Men nu har jeg vist heller ikke lige andre ting på hjerte, så nu vil jeg bare sige farveller.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted