Gave til kæresten

Okay, min kæreste har fødselsdag i næste uge, og det er egentlig lidt sjovt, for der er lige præcis en måneds forskel på os, så derfor synes jeg det er lidt sjovt. Jeg skal finde en gave til hende, og jeg har overvejet at købe en damepung af læder, men jeg er lidt i tvivl om, om det er sådan noget, som damer vil sætte pris på? Tror I at det er det? Jeg vil i hvert fald meget gerne vide det, for ellers ved jeg ikke helt, hvad jeg skal gøre, hehe. Det er nemlig sådan, at hun kan blive ret sur, hvis man køber det forkerte til hende.

Ellers har jeg bare en ting tilbage at sige – jeg elsker virkelig det danske forårsvejr, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er for, at solen skinner så meget, som den gør lige nu. Det er noget af det bedste.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted