Har brug for et lån

Jeg har ikke så mange penge tilbage, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg skal have et lån. Jeg tror jeg finder et på nettet, for jeg kan ikke rigtig låne af min bank lige for tiden, og det irriterer mig lidt, kan jeg godt sige jer. Det er simpelthen så dumt, fordi jeg tit mangler penge. Men har fundet en god side, hvor man kan låne lidt. Læs mere her selv, hvis du har lyst.

Nå, men ellers så skal ejg ikke lave så meget i dag, da jeg skal til en fest i morgen tidlig, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg bare vil se lidt film og slappe af, så jeg er frisk. Det er nemlig lang tid siden, at jeg har været frisk, skal jeg sige jer. Men det er jo godt nok, og nu vil jeg lige lave lidt mad, inden jeg skal sove.

 

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted