Jeg opfinder smarte ting

Hvis du lige læser min hjemmesides navn, så kan du nok regne ud, at jeg er rimelig smart. Jeg har opfundet så mange forskellige ting, som man kan bruge på rigtig mange forskellige måder. Hvis jeg du er i tvivl, så kan du fx prøve at læse lidt videre her, for så fortæller jeg jer bare lige hurtigt et par af de ting, som jeg har opfundet.

Jeg har opfundet to slags skruer, som man kan bruge til meget andet end at skrue ind i en væg. Fx kan den ene slags bruges som sådan en knap til dine bukser, hvis den første er faldet ud eller sådan noget. Det har jeg haft brugt ret mange gange efterhånden.

 

 

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted