Middagslur er noget spøjst noget

Hvis der er noget der er med til at give mig superfede, gode og herre smarte idéer, så er det i hvert fald bare lige at tage mig en middagslur. Det er noget jeg har lært af min gode ven Vante hans. Han har bare altid de bedste idéer, der er ikke noget der. Det er som om at han er sådan en Einstein nogen gange, så klog er han bare.

Den ene gang der sad han og spillede playstation, hvor han ikke havde betalt for varme, så det var rigtig koldt.. Så klippede han da bare lige hul i sine handsker, og så kunne han bare spille uden af fingrene gled på controlleren!

Læs omkring kviklån her

Det er også derfor jeg har prøvet at tage lidt til mig fra ham. Da jeg så fandt ud af at det måske kunne have noget at gøre med, at han altid lige tager sig en middagslur på et eller andet tidspunkt, så kunne det jo være, at man selv lige skulle prøve det en dags tid.

Så nu prøver jeg bare at sove middagslurer hele tiden, men jeg ved bare ikke helt om det også virker, når det ikke er middag.. Så er det jo måske en formiddagslur, eller måske en eftermiddagslur. Og det er jo både lige før og efter den egentlige middagslur. Puha, alle de ting man skal finde ud af går mig på.

Forresten, så hørte jeg vist noget i radioen her forleden omkring sms lån som er et lån over sms.

 

Følg med når jeg kommer med flere vilde indlæg i fremtiden.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted