Min egen æggedeler

Hey!

 

Du tror det er løgn, når jeg igen fortæller jer at ejeren af OnSmart-bloggen her, har fundet på endnu en genial og smart idé.

Jeg kan efterhånden godt forstå hvis folk herinde begynder at synes, at jeg kan være lidt irriterende, fordi jeg ganske enkelt bare finder på den ene smarte idé efter den anden..

Altså nu ved I jo godt, at jeg har lidt opfinderblod i årerne. Nu kan det godt være det lyder lidt tosset, men den opfindelse som jeg selv synes er den mest fantastiske, som jeg selv er kommet på, er den helt specielle æggedeler, som jeg har lavet.

Desværre virker mig kamera jo ikke lige her for tiden, som I ved, men jeg kan da lige hurtigt fortælle jer, hvad det er at den gør. Den deler ægget helt perfekt, og kan gøre det på et par forskellige måder. Fx som en normal en, men også i trekanter, og det synes jeg jo selv er rimelig smart.

Jeg er rimelig glad for, når jeg sidder ved mit lille fine skrivebord, at jeg så kan få mig en ordenlig æggemad, og hvis jeg ikke lige er til skiveskårne æg, så får jeg dem lige i trekanter, hehe.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted