Nye puder i stuen.

Hej alle.

Det har godt nok været fedt endelig at været flyttet hjemme og komme i gang med at studere i København. Jeg har virkelig fundet en rigtig dejlig lejlighed midt i København og selvom den ikke er lige så stor som jeg gerne vil have den til at være, så har jeg virkelig fået indrettet den meget hyggeligt. Men da jeg som sagt er studerende, så er der alligevel grænser for hvor meget jeg har råd til at købe.

Da jeg lige har flyttet rundt på tingene i stuen og gerne vil kunne bruge min seng til sofa også, så mangler jeg nogle pæne puder til den. Dem har jeg været ude og kigge på og de kostede kassen. Derfor har jeg snakket med mon mor om at næste gang, at hun kommer herover, at vi tager ud og kigger på stof i Storkøbenhavn og at hun så tager sin symaskine med for at sy dem til mig. da jeg ved at hun holder meget af at lave noget med stof, så hun er glad for min opgave til hende.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Snart tid til at bilen skal på værksted

Kloak virker ikke i Kalundborg