Opfindertur med en murer fra Nordsjælland

I dag har jeg simpelthen så meget opfinderen på. Jeg har overvejet lidt om en dåse, altså en dåse som en sodavandsdåse, kunne blive lavet lidt bedre. Det kunne fx være at man lige kunne lave sådan en knap man lige kunne trykke på, og så er det ligesom at pløkke sin dåse så det bare ryger mega hurtigt ned i sækken. Det er nok lige noget af det bedste jeg kan finde på lige nu.
For knap og nap et lille års tid siden der tog jeg en lille rejse rundt i Nordsjælland med en murer og der fandt vi på et par rigtig gode idéer, men som alle andre super gode idéer, så skal man lige holde kortene tæt på kroppen, så jeg fortæller jer ikke lige hvad det er endnu, for det vil måske bare komme tilbage og bide mig bagi senere, og det har jeg så godt nok ikke lige så meget lyst til.. Det håber jeg at I forstår, men hvis I bare går det mindste op i opfindelser, så vil i garanteret have det på helt samme måde, hæ hi hi.

 

Så er det godt nok. Jeg hopper ud i mit værksted igen.

admin

Related Posts

Snart tid til at bilen skal på værksted

Hvor kan man få et billigt LED Panel?

Jeg er flyttet til Odense, men mangler en tømrer

Hvor finder jeg en ordentlig fræser?