Please skriv nu venner

Hejsa alle sammen! Nu har jeg snart blogget i over to uger eller sådan noget. Jeg har efterhånden skrevet rigtig mange gode indlæg, men det er som om, at der slet ikke er nogen der kommenterer på dem. Jeg har faktisk kun fået sådan nogle irriterende spam-kommentarer, og dem vil jeg ikke have. Der er ikke en eneste af jer læsere, som rent faktisk læser mine indlæg, som har skrevet en kommentar, og det er jeg altså godt nok lidt skuffet over.

Jeg vil rigtig meget gerne have nogle kommentarer, så jeg kan finde ud af, hvad I synes der er godt og skidt ved mine blog indlæg. Det kan jo også være, at jeg skal starte mig en videoblog, hvis I hellere vil have det. Det KAN I JO SKRIVE I KOMMENTARFELTET! Men så kan det godt være, at det igen bare er en af de der lån på dagen ting, hvor jeg bare låner jer alle mine gode idéer, tanker, oplevelser og jeg ved ikke hvad. Jeg føler mig en smule udnyttet, så please skriv en kommentar, så bliver jeg virkelig glad.

 

DE bedste hilsner herfra!

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted