Så er det første blogindlæg i hus!

Goddag og velkommen til! Jeg er meget stolt af at jeg efter dette indlæg, kan fortælle mine venner, at jeg har lagt mit første rigtige blogindlæg på internettet!

Så! Nu begynder jeg mit indlæg, sådan helt rigtigt.

Jeg har lige købt mig en masse nyt tøj, og et par forskellige sko. Det er super fedt. Og det er jo også ret nødvendigt nu, hvor vejret vender totalt og bliver noget rigtig lort igen. Eller lort og lort er måske ret voldsomt at kalde det, det er jo bare koldere vejr. Mere blæsende vejr. Og nok også ret meget mere vådt vejr. Men jeg tog mig et lån på 2 minutter, og så havde jeg pludselig penge til at købe nyt tøj og sko, hehe. Det er saksusemig lækkert!

Det er slet ikke fordi jeg vil opfordre alle til at tage sådan et lån, selvom man kan kalde det for et lån let fordi det er så nemt, hehe. Og selvom det er mit første indlæg det her, så må jeg hellere til at runde af nu her, inden jeg kommer til at skrive alt for mærkelige ting, hehe 🙂

admin

Related Posts

Sms lån, nye opfindelser og lidt andet

En smart brødkniv!

Mit værste træk

Please skriv nu venner