Sms lån, nye opfindelser og lidt andet

Hey venner!

Så er der endelig nyt fra min opfinderblog her.

Der er herre mange forskellige opfindelser, som man selv bare ville ønske at man selv var kommet på. Jeg faldt lige før over en fed hjemmeside, hvor de havde samlet en masse gamle underlige opfindelser. Det synes jeg godt nok var sjovt at se på. Det er måske ikke lige de opfindelser som jeg er ked af, at jeg ikke opfandt.
Ikke for noget, men hvis du vil læse om sms lån så klik her – det var lige min kammerat der kiggede forbi, og han fortalte mig om det at låne penge over sms. Det er faktisk også lidt af en smart ‘opfindelse’ vil jeg mene. Det er også kun derfor at jeg bringer det her ind i mit indlæg. Det er utroligt, at det nu om dage kan få et lån så let..

I mit næste indlæg kommer der alle de gode gamle opfindelser, som ikke giver meget mening.

admin

Related Posts

En smart brødkniv!

Mit værste træk

Please skriv nu venner

Ud af den gamle lejlighed