Skal have det fixet nu

hej til jer derude.

Det kan bare ikke komme på et mere ubelejligt tidspunkt, at jeg har fået svamp og derved også en del udflåd, når man står og skal til en hel del julefrokoster i hele decemper måned. Så da jeg ikke kan få den rigtige hjælp hos min læge, så har jeg været en hel del på nettet og læse om problemet, som jeg bestemt ikke er alene om. nu har jeg så fundet et helt nut middel, så mange kvinder derinde anbefaler. Jeg har derfor bestilt kapsler og en creme, så der er nok til en hel måned og så håber jeg at det går i sig selv ret hurtigt.

I år skal vi holde jul hjemme hos mine forældre og det bedste af det hele er at min søster kommer hjem fra England, hvor hun er ovre for at studere. Nu har vi ikke set hende i 9 måneder, så jeg glæder mig rigtig meget til at vi igen skal sidde og sludre og helt klart også i byen sammen.

 

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted