Skal have oversat nyhedsbrev

Er der nogle der kender en, der kan tale russisk? Skal nemlig have lavet en russisk oversættelse af sådan et nyhedsbrev, som jeg har skrevet, og jeg ved ikke helt, hvordan det kommer til at foregå, for jeg kan jo ikke selv russisk, og jeg gider ikke rigtig at bruge google translate, for så tvivler jeg godt nok på, at der er nogle der kan forstå, det jeg skriver, hehe. Det gider jeg nemlig ikke have. Det er nemlig et meget vigtigt nyhedsbrev, kan jeg godt lige sige jer.

Nå, men ellers sker der ikke det helt stor, her hvor jeg befinder mig. Jeg har simpelthen så meget arbejde for tiden, og jeg glæder mig virkelig meget til at jeg har fået lavet det, for ellers ved jeg ikke, hvad jeg skal foretage mig. Det er nemlig ikke så godt sådan noget der, hehe.

Nå, men vi ses allesammen, jeg skal i seng.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted