Ud af den gamle lejlighed

Hej venner, så bliver der igen blogget på livet løs her på mit dejlige lille sted på det store internet!

Så er det snart tid til at jeg skal flytte igen, og det glæder jeg mig bare herre meget til.. Der er bare lige én ting, som jeg ikke er så klar på, når jeg skal flytte. Der har lige været nok fester og glade dage i min lejlighed, så den står ikke liiige helt så skarp som da jeg flyttede ind. Rent faktisk så ligner den slet ikke den samme lejlighed længere, hehe.

 

Det er også lidt derfor, at jeg har på fornemmeren, at jeg ikke skal regne med at få mit depositum tilbage, men faktisk måske nok kommer til at skulle ligge lidt håndører til udlejeren, men det er jo også fair nok. Jeg har allerede været ude og undersøge lidt af hvert i den sammenhængen. Imens jeg undersøgte lidt, så faldt jeg over sådan et sms lån, som jeg regner med at benytte mig af, hvis det nu viser sig, at jeg skal bruge penge til at flytte fra hytten.

 

Min udlejer er dog en rigtig fin makker, og han har sagt, at han ikke tror at det bliver dyrere end depositummet, så jeg er lidt mere rolig 🙂

admin

Related Posts

Sms lån, nye opfindelser og lidt andet

En smart brødkniv!

Mit værste træk

Please skriv nu venner