Sms lån – skal jeg gøre det?

Jeg står lige for tiden og overvejer at købt mig en rigtig fed softgun, som jeg har gået og ønsket mig det sidste lange stykke tid, men det er ikke helt sikkert at det er noget jeg gør endnu. For den er virkelig dyr, og jeg tjener jo ikke ligefrem pengene ind igen, hvis jeg køber den. Det er en ting, som er lidt ærgerligt… Jeg kunne selvfølgelig blive instruktør, men jeg ved ikke om jeg gider at bruge tid på det. Altså, men jeg kunne jo tage et sms lån (klik her), det kender jeg mange der har gjort. Det er jo så bare lidt mere man skal betale tilbage, men ii næste måned har jeg virkelig mange penge, så det er jo godt nok egentlig.

Ellers skal jeg bare i skole i dag og ud at motionere lidt, og det er jo en herlig ting. JEg vil nemlig gerne i form, og det tror jeg snart at jeg kommer.

admin

Related Posts

Et rigtig lite lån helt uten sikkerhet? Er det muligt?

Har læst lidt om smålån på timen her på det sidste

Kloak virker ikke i Kalundborg

Var lige forbi et bilværksted