Spændende opgaver og aldrig kedeligt.

Jag havde godt nok gået arbejdsløs længe, da jeg med hjælp fra jobformidlingen, fik arbejde hos et firmader arbejder med Diamantboring  i Odense og som bore huller i alle slags elementer. Jeg blev ansat på prøve og med løntilskud fra kommunen. Da jeg ingen erfaring havde med området, så var det bare med at starte helt forfra. Heldigvis så kom jeg i et team med to rigtig gode kollegaer, der gerne lærer fra sig og som samtidig er meget tålmodige, selv i en travl hverdag.

Vi bore i gennem tykke betondæk for det meste for at gøre plads for rør og ledninger til at hvad der skal få en bygning til at fungerer optimalt.  Mange gange når vi så kommer ud, så er de i forvejen bagefter og så er det med at have tungen lige i munden, da alle står og venter på at vi bliver færdige. Men processen i at bore så store huller er at det tager tid og det kan ikke speedes op for så sætter boret sig.

admin

Related Posts

Snart tid til at bilen skal på værksted

Hvor kan man få et billigt LED Panel?

Jeg er flyttet til Odense, men mangler en tømrer

Hvor finder jeg en ordentlig fræser?