Bedemænd er nu meget gode

Jeg er nu meget glad for bedemænd, og vi kontaktede ham her i Horsens, da min mor gik bort, og det gik nu meget godt, kan man sige. Altså, det er jo rigtig godt, når sådan nogle er dygtige til deres arbejde, for det gør altså, at man kan slappe lidt mere af, og… Ja, det er jo altid svært i sådan nogle situationer, så det kræver altså også at man er professionel som bedemand, og det var ham der.

Nå, men ellers har vi lige besluttet os for, at vi skal holde nytår i år, og det bliver bare et brag af en fest, som jeg holder rigtig meget af at holde, og det er jo helt vildt fedt, kan man godt sige. Det er en ting, som er helt sikkert. Men altså, jeg kan jo også godt lide at være gæst, men har aldrig haft plads til at holde nytår og det har jeg nu, så det holder vi.

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik