Lån på dagen og god musik

Hej!

Jeg har lige et par gode råd til jer alle sammen, og det handler i dag om musik og lån.

Her den anden dag faldt jeg over en helt fantastisk stykke musik på youtube. Sad og hørte et par Leonard Cohen numre, da han er en af mine yndlings kunstner, og så så jeg at der var en hel live koncert, hvor hver sang er optaget et nyt sted fra hans turne i 2009. Helt fuldstændigt fantastisk musik. Det kan jeg kun anbefale. Navnet var lidt specielt, og derfor har jeg heller ikke kunne finde den igen, men ved den hedder Songs from the Road. Prøv at kig rundt, eller er jeg sikker på at I kan finde DVD’en et sted. Det andet råd er egentlig mere en lille rar information at have, fremfor et råd. Hvis du leder efter lån på dagen, så find flere informationer her. Det var sådan cirkus egentlig bare det jeg lige ville skrive til jer her i dag.

Vi ses!

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Bedemænd er nu meget gode