Kan man få et lån til forbruk..?

Hej og tak fordi du kigger forbi min blog.

Det er ved at være tid til weekend endnu en gang, og det er da bare rigtig spændende. Jeg håber virkelig at jeg kan finde på noget rigtig sjovt her i weekenden, som ikke koster for mange penge. Byture er i hvert fald udelukket, for det har jeg slet ikke penge til, og jeg synes virkelig ikke det er sjovt at være i byen, når man bliver nødt til at holde sig tilbage, fordi man ikke lige har penge nok til at drikke shots eller drinks med de andre, eller give en omgang, når det er ens tur. Det er så nederen.

Jeg har rent faktisk også tænkt mig at kigge lidt mere på lån til forbruk. Jeg har set at man kan få sig nogle små lån, som man kalder forbruks lån, læs mere her. Det er rimelig spændende synes jeg. Jeg ville i hvert fald nødigt gå ned i banken og spørge om jeg kan lån 1000 kr, så jeg ikke behøver melde pas til at give en omgang eller to, når jeg skal i byen, hehe.

Nå, men det var lige hvad jeg havde på hjertet. Håber I nød at læse med. Vi ses!

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Lån på dagen og god musik

Bedemænd er nu meget gode