Vil egentlig gerne have et lån

Hey 😉

Så varer det ikke så super længe inden jeg skal flytte til hovedstaden. Det er noget som jeg glæder mig mega meget til. Desværre er jeg ikke helt i stand til at få de penge, som jeg har brug for til indskud helt i tide, så jeg er ved at finde ud af en måde, hvorpå jeg kan låne de penge jeg mangler. En af de muligheder jeg har overvejet er at tage et lån uten sikkerhet på nettet. En anden mulighed er at jeg måske kan låne af mine forældre, men de har allerede hjulpet mig så meget, at jeg ikke rigtig har lyst til at spørge dem om mere. Jeg skal lige tygge lidt på det, og så finder jeg nok ud af det.

Men ikke desto mindre så er det i hvert fald 100% sikkert, at jeg kommer til København og bor til sommer! Hold nu fast hvor jeg glæder mig til at prøve noget nyt. Vi ses!

 

admin

Related Posts

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik

Bedemænd er nu meget gode