Så fik vi kontaktet den murer

Jeg er simpelthen så glad lige nu, for jeg har lige kontaktet en murer, og det betyder, at vi snart kan få lavet sådan et køkkenalrum i forbindelse med stuen, for vi skal nemlig have revet vores væg ned, så vi kan lave sådan en slags bar ud til køkkenet, og det bliver simpelthen bare så sjovt, at det er helt vildt. Det kan jeg godt lige sige jer. Det er for fedt, og jeg er så glad for det ,for det er noget, som jeg har drømt om i meget lang tid, kan jeg vist roligt sige jer.

Tror jeg vil gå mig en tur, for jeg har lidt ting, som jeg skal have tænkt over, og det er jeg så glad for. For jeg elsker at få tænkt tingene igennem, hvorfor jeg også synes det er en god idé, hvis jeg begyndet at læse filosofi. Det kan jeg godt sige jer.

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik

Bedemænd er nu meget gode