De bedste opfindelser

Jeg er så småt begyndt at prøve at opfinde et par fede ting selv. Jeg elsker nemlig at opfinde, og det vil jeg nok altid gøre. Af ting jeg allerede har opfundet, kan jeg nævne:

 

1. Mælk med brus

2. En termohat til min hund

 

Det var faktisk det eneste, jeg sådan lige kan huske at jeg har opfundet. Til gengæld ville jeg herremeget ønske, at jeg havde opfundet et par døre i Juelsminde, da jeg faktisk har boet nogenlunde deromkring. Det har jeg den ondelyneme godt nok lyst til. Jeg tror at jeg går ud og opfinder en rigtig god dør, som jeg så kan sidde og åbne og lukke i rigtig lang tid, hvis det er det, som at jeg har lyst til. Ellers kunne jeg finde noget nybyg i nærheden af Silkeborg, som jeg så kunne rykke mit fantastiske laboratorie ud i. Jeg elsker nemlig at stå ude i garagen og bygge helt vildt mange opfindelser, som folk ikke helt fatter findes.

 

Okay, vi ses!

admin

Related Posts

Hundedækken buster og koldt vejr

Børnene har gode ideer

Hvorfor går mænd ikke med neglelak?

Lige en lille jule update