Hundedækken buster og koldt vejr

Ja hej dav med dig.

Jeg har kigget ret meget rundt på nettet her på det sidste, og en ting som jeg har lagt mærke til er, at der er vildt mange der er begyndt at smide billeder alle mulige steder på nettet af deres hunde i udklædningstøj.

En af de sjove jeg så var en der havde fået et frø-kostume på. Det var altså bare herre sjovt. Har du nogensinde set en hund der ligner en frø? Det havde jeg i hvert fald ikke.

Jeg har før her i Danmark hørt om forskelligt tøj til hunde, men det er mere fordi det er nødvendigt for nogle racer, når det danske vejr raser udenfor. Kan huske en af mine venner der fortalte mig om hundedækken Buster: http://www.loppetjansen.dk/produkter/4705-vandtaette-m-mavevarmer/10652-buster-outdoor-raincoat/.

Er ikke sikker på det lige præcis er sådan en der, men det minder i hvert fald om, vil jeg tro. Sådan en lille varmer til hunden, hi hi.

Nå, men skal vi ikke bare kalde det for et indlæg, og så ses vi jo nok igen. Eller det gør vi jo nok ikke, for jeg kender nok ikke rigtig nogen af jer læsere.

Men ok, hej.

admin

Related Posts

Børnene har gode ideer

Hvorfor går mænd ikke med neglelak?

Lige en lille jule update

Opfindelser til skoven