Hvorfor går mænd ikke med neglelak?

Nå, endnu et par spørgsmål til professoren.

 

“Hvorfor går mænd ikke med neglelak?” og “Hvorfor interessere kvinder sig ikke for biler og fart?”:

Hvorfor opfører mænd og kvinder sig som de gør, hvorfor er det ikke mænd der går med neglelak i alle mulige farver og hvorfor er det ikke kvinder der tuner der knallertere eller køber nye fælge til bilen? Det er en meget sjov tanke. Tænk hvis jeg interesserde mig for at tage neglelak på.. haha, det ville se sjovt ud, mine stor tykke mande fingre med en pink neglelak på, nej ellers tak. Men hvorfor er det blvet sån, at noget er maskulint mens andre ting er feminine.

 

Damen står bag mig og prikker mig på skulderen og beder mig om at skrive at hun søger nogle flotte Festkjoler Århus til hende og nogle veninder der skal ud og more sig i weekenden, så ved du hvor hun finder det skal du lige skrive en kommentar. På forhånd tak 😉

admin

Related Posts

Hundedækken buster og koldt vejr

Børnene har gode ideer

Lige en lille jule update

Opfindelser til skoven