Lige en lille jule update

Så er der gang i mit lille opfinder værksted. Jeg har stadigvæk ikke fundet på mit helt store hit endnu, men jeg er da sikker på at det snart kommer.
Det kunne simpelthen være så fantastisk, hvis jeg nu fandt på et eller andet, som bare blev et hit. Og så især lige her op til jul, men der er jeg desværre allerede for sent ude, for man skal jo gerne have det før, så man kan nå at sprede budskabet før.
Min nevø ønsker sig noget djeco legetøj, som jeg aldrig rigtig har hørt om, men det er åbenbart bare det der dutter nu. Jeg har jo så heller ikke været barn i maaange mange år, så det er jo klart at jeg ikke kender til legetøj længere.

Jeg har flere gange selv fundet på nogle fede drikkedunke, men jeg ved ikke helt om de er lige gode som en drikkedunk der er massefremstillet eller sådan noget. Jeg har kun selv brugt mine egne drikkedunke, ho ho.

Glæ’lig jul venner!

admin

Related Posts

Hundedækken buster og koldt vejr

Børnene har gode ideer

Hvorfor går mænd ikke med neglelak?

Opfindelser til skoven