Det er så rart

Jeg er virkelig begyndt at gå meget op i miljøet, og jeg tror måske, at jeg vil have lavet et par ændringer herhjemme, så vi kan slippe for at udlede så meget Co2. Det kunne meget vel vært, at vi skal have installeret et oliefyr, men hvem ved, hvad fremtiden bringer? Jeg kan i hvert fald ikke svare på det, og det er jo også ret dyrt, så der går nok lige lidt tid, inden det kommer til at ske, ikke?

Men ellers har jeg det alt for fedt, skal jeg sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert. Går virkelig og chiller for tiden, for jeg har fået et nyt arbejde lidt tættere på der hvor jeg bor, så jeg slipper for at køre så langt, og det betyder bare, at jeg har fået lidt mere fritid. Det er simpelthen bare så fedt, og jeg elsker det, for jeg var meget stresset før i tiden.

 

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik