En butik der forhandler hårde hvidevarer i Galten

Jeg er flyttet til Galten, og i den forbindelse har jeg efterladt de fleste af mine ting på min gamle bopæl – nogle af dem er dog kørt på lossepladsen, og andre er kommet i sommerhus. Nå, men derfor har jeg ledt efter en butik, hvor man kan få hårde hvidevarer, og jeg fandt den her; http://www.laasbyel.dk/hvidevarer/. De har faktisk et ret godt udvalg, og jeg holder meget af at købe ting fra ny, så jeg ikke rigtig skal til at købe noget brugt som der ikke er garanti på. Det er nemlig så meget spild af penge, synes jeg.

Nå, men ellers går det godt. Jeg får dyrket en masse sport, og det er jeg simpelthen så glad for, skal jeg sige jer. Det er så fedt, og jeg er lige begyndt at spille fodbold igen. Det er så fedt! Det har jeg virkelig savnet i meget lang tid. Vi ses snart igen, allesammen!

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik