En sjov joke

Heysa, he he..

Tjek lige en sjov vittighed jeg lige faldt over her den anden dag. Man skal lige have en lille bitte smule styr på sin fysik/kemi, før man lige fatter det fuldstændigt, vil jeg tro, men det er jo også bare sådan noget folkeskole stuff, så mon ikke de fleste af mine kære læsere forstår dem, hehe.

Sjov cat

Så ser man lige der, hva’ hahahahah. Det er fandme sjovt det der. Det er i hvert fald uden tvivl og amager halshug altså noget af det sjoveste jeg nogensinde har set.

Hvis jeg skulle vælge en joke, som skulle stå på min gravsten, så var det nok noget i den stil.. Måske man lige kunne finde en liiiidt sjovere én, men det tror jeg bare bliver svært, for den er jo hammer grineren den der.
Hvad siger I til den? Synes I sådan en sjov en der er sjov, eller er det bare mig?

Forresten, så kan du læse om ansigtsbehandling på Fyn / Odense her

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik