Opfindelser til skoven

Hejsa og velkommen ind igen 🙂

 

Jeg har lige været ude og gå en lille tur i skoven. Det gør jeg tit, når jeg skal ud og finde på nogle nye ideer, for jeg elsker bare at få noget frisk luft, når jeg skal finde på ideer…

klean kanteen
klean kanteen

Jeg er simpelthen så vild med at gå ture i skoven, for jeg fandt faktisk på min første opfindelse ude i skoven. Jeg tænkte at det ville være mega herre smart, hvis man nu for eksempel er ude i skoven, og så lige kunne tage sig en lur, så jeg fandt på, at man kunne komme ud og tage sig en lur med et tæppe, som hverken er for varmt eller koldt, lige meget om det er 22 eller 25 grader varmt. Det er da smart, synes I ikke?

Okay, stadig ikke helt overbevist? Så overvej lige hvis du bliver herre træt ude i skoven, og ikke kunne sove….

admin

Related Posts

Hundedækken buster og koldt vejr

Børnene har gode ideer

Hvorfor går mænd ikke med neglelak?

Lige en lille jule update