Hvad skal jeg lave på min fridag?

Der er ikke ret meget der kan gå galt i dag, for jeg er vågnet op i verdens bedste humør, og så har jeg fri. Jeg tror egentlig bare at den her dag skal gå med at slappe af, og måske kigge lidt på et par hjemmesider, som jeg leget lidt med. Er godt nok ikke ret skrap til at lave hjemmesider, men som I ved, så elsker jeg at lære nye ting at kende.
En af mine kammerater sagde at jeg måske skulle prøve med noget der hedder Drupal, så det tror jeg da nok lige at jeg skal.

Det kan også være at jeg skulle smide mig ind i sofaen, og så bare se film hele dagen. Jeg fik en ordenlig omgang dvd’er i julegave, så jeg har i hvert fald nok til at kunne se nye film uafbrudt i næsten et par dage, hehe. Puha, alle de her valg.. jeg kan næsten ikke bestemme mig.

Men en ting som er helt sikkert er bare, at jeg smutter nu, og så må I have det godt så længe.

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik