Kilimanjaro lyder det ikke vildt

Jeg har en god ven der i mange år har snakket om dengang han var i Kilimanjaro og hvor fedt det bare var og alt det der. Han har kun snakket posetivt om det, og han fik set en masse eksotiske dyr.

 

Jeg har tænkt på at rejse der til hver eneste sommer, men jeg har droppet det hver gang fordi at jeg ikke kan overskue at bestille flybiletter der til og hotel og arrrangere safari tur og alt det der helt selv, men så stødte jeg da lige på hjemmesiden her http://www.afrika-safari.dk/kilimanjaro/whisky-turen.htm og jeg tror de kan hjælpe mig, så måske er en tur til Afrika alligevel ikke så langt væk endda 🙂

 

Jeg tror også at jeg har sparet penge nok sammen nu til en større rejse, og jeg har altså tænkt mig at rejse alene, eller det bliver jeg nok nødt til, for jeg har ikke fundet nogle som jeg kan rejse med, men mon ikke at jeg nok skal møde nogle som jeg kan blive venner med. Det kunne i hvert fald være hyggeligt.

 

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik