Min hest er min ven

Nogle af jer, der ved, hvor man kan få det bedste tilskudsfoder til heste, eller som kan anbefale mig noget godt, for jeg har ikke så meget forstand på det, men jeg har bare fået, at vide, at det er en virkelig god idé at give dem, når de skal ud og løbe, og sådan noget der? Jeg har som sagt ikke den store forstand på det selv, så I må meget gerne lige kommentere på artiklen her, hvis det er noget, som I har lyst ti. Jeg ville elske det, og vil være jeg evigt taknemmelige.

I aften skal jeg have kylling, og det glæder jeg mig helt vildt meget til, for det er godt nok lang tid siden, at jeg har fået det, og det er jo ikke så godt, kan man sige.

Nu vil jeg lige gå ned og handle ind til det ,for ellers får jeg det aldrig gjort, og det irriterer mig lidt.

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik