Penger på dagen

Hey hey!

Det er jo skønt med sådan en lille fredag i dag, og jeg skal i hvert fald ud og have et par stykker med nogle gode venner, for jeg har nemlig fri i morgen, så det kan jeg godt tillade mig. Det er også ret lang tid siden, at jeg sidst har været ude og få lidt godt til ganen, så det vil jeg nu mene, at jeg godt kan være mig selv bekendt. Det er jo lidt af en stram ‘kur’, som jeg er på lige for tiden, så der er ikke meget plads til alkohol, men det gør mig nu heller ikke så meget.

Nu sidder jeg og leder efter et sted, hvor man kan få sig et lille lån. Hvis du sidder i samme bås som mig, så klik her for penger på dagen. Det glæder jeg mig i hvert fald til at se hvad er for noget. Vi ses!

 

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik