Rejser til Malaysia – bloggen i bero

Hey alle sammen. Jeg hygger mig rigtig for tiden, og derfor har jeg også bestilt mig en rejse til Malaysia (se her), for der tror jeg godt nok er lækkert… Har aldrig været der, men min gode ven, Per, anbefalede mig at tage derned, det havde han nemlig lige gjort, og derfor blev jeg jo nødt til at gøre ham kunsten efter. Han her nemlig for det meste ret, og derfor plejer jeg gerne at genbruge hans indfald og meninger. Sådan er jeg. Nogle kalder mig en død fisk, som flyder med strømmen, men det er da nemmere at have en til at tage beslutninger for en. Det er forresten lidt noget der minder mig om min nyeste opfindelse, som ikke er opfundet endnu. Men jeg vil rigtig gerne tage lidt af pers visdom og dryppe den på flaske, så man kan tage lidt når man engang imellem lige har brug for et klarsyn, for det er jo rigtig smart, hvis man ser lidt sort.

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik