Så gik der tid med det

Hejsa hej alle sammen.. På denne dag er det præcis én dag siden, at jeg fandt ud af hvordan man laver en vaskeægte og fuldstændig fejlfri tidsmaskine. Jeg tør endnu ikke ligge billeder eller fortælle jer for meget om den endnu, for jeg er helt sikker på at der vil være nogen ude i verden, som vil bruge den på den helt forkerte måde.

Hvad jeg selv vil bruge den til, ja det ved jeg faktisk heller ikke endnu, men når jeg lige har været lidt i tænkebox med det, så skal det da blive sjovt at se, hvad jeg skal. DEr er stadigvæk lige nogle problemstillinger, som jeg skal have fundet ud af, for hvis jeg nu kommer til at lave rod i den i fremtiden eller fortiden.. Ja det vil jo nok i hvert fald ikke være så godt.

Men nu vil jeg ikke skrive mere om min tidsmaskine i det her indlæg, for jeg har alligevel ikke tænkt mig at afsløre meget mere. På den anden side så vil jeg faktisk gerne ud og se mig lidt efter en skuldertaske, som er i læder.

Tak fordi I vil følge med i alt det der sker i mit liv. Det er jeg bare rigtig glad for!

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik