Snart afsted på fisketur

Hey!

 

I juleferien inden så længe, der skal jeg på fisketur med to af mine gode venner. Det glæder jeg mig super meget til, det kan jeg godt lige fortælle jer!

Vi skal ud og fiske efter den her:

http://www.anglingbc.com/images/page/chumfresh.jpg

Og det har jeg aldrig prøvet før, så det glæder jeg mig bare så meget til. Håber virkelig det bliver en succes, ellers kan det godt være, at jeg bliver en lille smule ked af det. Men jeg vil slutte nu og sige farvel. Vi snakkes bare snart ved venner 🙂

 

Forresten, så skal jeg nok love jer, at jeg kommer med et indlæg, når jeg kommer hjem fra den tur, men der er jo godt nok lidt tid til endnu, så det har I sikkert glemt til den tid alligevel, så jeg skal nok huske jer om det i et senere indlæg!

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik