Tilbygning i København

Jeg skal snart have lavet lidt om på huset, og jeg er ikke så ferm med en hammer selv, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil hyre nogle til at gøre det for mig. Det synes jeg i hvert fald selv er en rigtig god idé, og det kan man jo ikke komme udenom. Det bliver så fedt! Jeg har snakket lidt med nogle håndværkere, som mener at de kan varetage opgaven (linket findes her). Det glæder jeg mig til. Skal have lavet en garage med et tilhørende værksted, som jeg kan arbejde i, når konen bliver for meget.

Ellers går det rigtig godt for tiden, for jeg er begyndt at dyrke en hel masse motion, og det er jo bare helt superduper. Det kan virkelig mærkes oven i hovedet, og også på mit energi niveau. Jeg har simpelthen så meget energi, at det er helt vildt. Det er så rart, at have det på den måde.

 

admin

Related Posts

Vil egentlig gerne have et lån

Så fik vi kontaktet den murer

Kan man få et lån til forbruk..?

Lån på dagen og god musik